Nyomtatás
PDF

Veterán műszerek felújítása

Haudek JózsefKilométeróra szervizünk tevékenységébe tartozik az oldtimer, veterán autók, motorkerékpárok műszereinek felújítása, restaurálása is Budapesten az Alig utcában. Természetesen a vidékről és külföldről postán, vagy futárszolgálattal érkező műszereket is egyaránt teljes körűen, garanciával javítunk. A javítást, vagy felújítást követően előre egyeztetett módon juttatjuk vissza a megrendelőhöz a kész műszereket, esetenként műszercsoportokat. 1945 óta összegyűlt rengeteg szakmai tapasztalat és tudás -reméljük Ügyfeleink legnagyobb megelégedésére- van a munkát végző csapat tarsolyában, élén idősebb Haudek József Úrral.

 

 

 

Veterán műszer felújítás előtt rozsdásan

Működésképtelen, rozsdás állapotban érkezett ez a Veigel műszer, ami egy Zündapp motorkerékpár kilométerórája.  A számlap teljesen lekopott, a műszer belső szerkezete teljesen elkorrodálódott, "beállt". De ebből is tudunk "újat" varázsolni!!

 

 

 

Oldtimer BMW motor kilométerórája felújítás előtt

 A kilométeróra ház kívülről viszonylag jó állapotban volt a szennyeződések eltávolítását követően. A külső ház teljes tisztítás után újrafestve, szinte gyári új állapotban várja a felújítás alatt lévő alkatrészek beillesztését.

 

  

A kilométeróra alkatrészeinek felújítása után A kilométeróra egyes meglévő alkatrészeit feújítani, más hiányzó alkatrészeket pótolni kellett. Az összeszerelés előtti állapotban látható a kilométeróra. Új számlap, új üveg, valamint az új vagy felújított alkatrészek sorakoznak az asztalon, hogy hozzáértő kezek aprólékos munkával újra a helyükre illesszék azokat a felújított külső kilométeróra házba.

 

 

Veterán kilométeróra restaurálás utánA veterán motor kilométerórája hamvaiból feléledve - így látja viszont gazdája a "rozsdahalmazt", amit elhozott hozzánk. Teljesen működőképes, pontosan járó (beszabályozott) autó-, illetve -jelen példát tekintve- motorműszert vehet a kezébe. Az elvégzett munkára természetesen garanciát vállalunk- ez nem kérdéses.

Veterán műszerek felújításaVeterán műszerek felújításaVeterán műszerek felújításaVeterán műszerek felújításaVeterán műszerek felújításaVeterán műszerek felújításaVeterán műszerek felújításaVeterán műszerek felújításaVeterán műszerek felújításaVeterán műszerek felújításaVeterán műszerek felújításaVeterán műszerek felújításaVeterán műszerek felújításaVeterán műszerek felújításaVeterán műszerek felújításaVeterán műszerek felújításaVeterán műszerek felújításaVeterán műszerek felújításaVeterán műszerek felújításaVeterán műszerek felújításaVeterán műszerek felújításaVeterán műszerek felújításaVeterán műszerek felújításaVeterán műszerek felújításaVeterán műszerek felújításaVeterán műszerek felújításaVeterán műszerek felújításaVeterán műszerek felújításaVeterán műszerek felújításaVeterán műszerek felújítása

Ügyfélszolgálat

Cím: 1132 Budapest, Alig u.12

Tel: 06 (1) 3294 195

Fax: 06 (1) 3294 195

E-mail: info@automuszer.eu

SZERVIZ

Mechanikus műszerek
Haudek József 
Tel:
E-mail:

Digitális műszerek
ifj Haudek József
Tel:
E-mail:

Kapcsolatseo