Kilométeróra szervizünk tevékenységébe tartozik az oldtimer, veterán autók, motorkerékpárok műszereinek felújítása, restaurálása is Budapesten az Alig utcában. Természetesen a vidékről és külföldről postán, vagy futárszolgálattal érkező műszereket is egyaránt teljes körűen, garanciával javítunk. A javítást, vagy felújítást követően előre egyeztetett módon juttatjuk vissza a megrendelőhöz a kész műszereket, esetenként műszercsoportokat. 1945 óta összegyűlt rengeteg szakmai tapasztalat és tudás -reméljük Ügyfeleink legnagyobb megelégedésére- van a munkát végző csapat tarsolyában, élén idősebb Haudek József Úrral.

  • Működésképtelen, rozsdás állapotban érkezett ez a Veigel műszer, ami egy Zündapp motorkerékpár kilométerórája.  A számlap teljesen lekopott, a műszer belső szerkezete teljesen elkorrodálódott, “beállt”. De ebből is tudunk “újat” varázsolni!!

  • A kilométeróra ház kívülről viszonylag jó állapotban volt a szennyeződések eltávolítását követően. A külső ház teljes tisztítás után újrafestve, szinte gyári új állapotban várja a felújítás alatt lévő alkatrészek beillesztését.

  • A kilométeróra egyes meglévő alkatrészeit felújítani, más hiányzó alkatrészeket pótolni kellett. Az összeszerelés előtti állapotban látható a kilométeróra. Új számlap, új üveg, valamint az új vagy felújított alkatrészek sorakoznak az asztalon, hogy hozzáértő kezek aprólékos munkával újra a helyükre illesszék azokat a felújított külső kilométeróra házba.

  • A veterán motor kilométerórája hamvaiból feléledve – így látja viszont gazdája a “rozsdahalmazt”, amit elhozott hozzánk. Teljesen működőképes, pontosan járó (beszabályozott) autó-, illetve -jelen példát tekintve- motorműszert vehet a kezébe. Az elvégzett munkára természetesen garanciát vállalunk- ez nem kérdéses.